Dontodent elektromos gyerek fogkefe

★★★★☆

Gondolom, valami dontodent elektromos gyerek fogkefe vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb dontodent elektromos gyerek fogkefe kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Hol lehet megvásárolni Dontodent elektromos gyerek fogkefe?

Ha gyönyörű akar lenni, szenvednie kell? Nem igaz! Legalább nem sokáig. Mert amikor epilál: minél többet csinálsz, annál könnyebbé válik - és selymes, sima bőrrel jutalmazzák a szalon minőségét. A dontodent elektromos gyerek fogkefe köszönhetően felfedjük a legjobb tippeket és trükköket a fájdalommentes finom lábakhoz és a szőrtelen bikini területhez!

Makk és nemi terület: A hónalj és az intim zóna területén a bőr különösen vékony és érzékeny. Egyrészt ez az epilációt különösen fájdalmasá teszi. Másrészt gyorsabban irritációt és gyulladást is okoz. Ezért még a gyártók is azt tanácsolják, hogy ne tegyék meg a nemi szervek és a hónalj epilálását.

Külön eljárás vonatkozik a sima bikini zónára. A nemi terület epilálásának megfelelő módja nem az, hogy az oldalról induljon, hanem a köldök alatt és lassan függőlegesen lefelé dolgozzon.

A bevált Wet & Dry technológia különösen enyhe epilálást tesz lehetővé víz alatt. A Silk-épil Dual dontodent elektromos gyerek fogkefe vízálló és nyitott ragasztóval ellátott akkumulátort tartalmaz - ideális borotvagéllel vagy habbal történő használatra.

Tudta, hogy értelme az epilátort dobozban tartani a porzás elkerülése érdekében? Tehát hosszabb ideig van valami a haj eltávolítójából, a különösen hatékony epiláláshoz a hajhossznak két és öt milliméter között kell lennie. Minél rövidebb a hajad, annál fájdalmasabb lesz az eljárás. A hámlással tökéletesen felkészítheti a bőrt az epilálásra. Ezzel eltávolítja a testén elhullott korpást.

A modern technológia lehetővé teszi a nagyon rövid haj eltávolítását. Általában azt mondják, hogy a hajnak kb. 2-5 milliméter hosszúnak kell lennie.

Egyetlen eszköz sem esett át a teszten az általános minősítéssel. A tíz vizsgált dontodent elektromos gyerek fogkefe közül négy azonban leértékelődött a szakértőktől. Kettőt rosszul értékeltek a tartóssági kategóriában, mert nem sikerült a cseppteszt. A cseppteszt után annyira összetörtek, hogy már nem voltak működőképesek.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben